Barnesikring - elektrisk aktivering*

Barnesikringen gjør at barn ikke kan åpne bakdørene fra innsiden.

Aktivering

Den elektriske barnesikringen kan aktiveres/deaktiveres i alle nøkkelstillinger over 0. Aktivering/deaktivering kan skje opptil 2 minutter etter at motoren er slått av, forutsatt at ingen dør åpnes.

P4-1220-Y55X-Electric lock doors and windows, control driver door
Bryterpanel førerdør.
Start motoren, eller velg en nøkkelstilling over 0.
Trykk på knappen på betjeningspanelet i førerdøren.
Informasjonsdisplayet viser meldingen Barnesikring bak aktivert, og lampen i knappen lyser - sperren er aktiv.

Når den elektriske barnesikringen er aktivert, kan de bakre:

• vinduene bare åpnes med knappene i førerdøren
  • dørene ikke åpnes fra innsiden.

Når motoren slås av, lagres den gjeldende innstillingen. Hvis barnesikringen er aktivert når motoren slås av, vil funksjonen fortsatt være aktivert neste gang motoren startes.