TV*

TV-bildet vises bare når bilen står stille. Når bilen ruller i en hastighet over ca. 6 km/t, forsvinner bildet, men lyden høres hele tiden. Bildet vises igjen når bilen stanser.
P3_1320_S60/V60/V60H_TV
TV-funksjoner, oversikt over brytere.

For grunnleggende informasjon om avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåndtering . Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse.

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

Nb!

Dette systemet støtter bare TV-sendinger i de landene som sender i mpeg-2- eller mpeg-4-format og følger DVB-T-standarden. Systemet søtter ikke analoge sendinger.

Nb!

TV-bildet vises bare når bilen står stille. Når bilen ruller i en hastighet over ca. 6 km/t, forsvinner bildet, men lyden høres hele tiden. Bildet vises igjen når bilen stanser.

Nb!

Mottaket er avhengig av hvor god signalstyrken og -kvaliteten er. Sendingen kan påvirkes av forstyrrelser, f.eks. høye bygninger eller at TV-senderen er langt borte. Dekningsgraden kan også variere, avhengig av hvor i landet du befinner deg.

Viktig

I enkelte land kreves TV-lisens for dette produktet.

Se på TV

Trykk på MEDIA i mediekildens normalvisning, drei på TUNE til TV og trykk OK/MENU.
Et søk starter, og etter en kort stund vises den sist brukte kanalen.

Skifte kanal

Kanalen kan skiftes på følgende måte:

• Drei på TUNE, og en liste med alle tilgjengelige kanaler i området vises. Hvis noen av disse kanalene tidligere er lagret som forhåndsinnstilling, vises forhåndsinnstillingsnummeret til høyre for kanalnavnet. Drei TUNE til ønsket kanal og trykk OK/MENU.
  • Ved å trykke på forhåndsinnstillingsknappene (0-9).
  • Når du trykker kort på knappene P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow left / P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow right, vises neste tilgjengelige kanal i området.

Nb!

Hvis det ikke finnes mottak når du velger en kanal med forvalgsknappene, kan det skyldes at bilen befinner seg et annet sted enn da siste kanalsøk ble utført og kanallisten ble lagret.