Fjernkontroll*

Fjernkontrollen kan brukes til alle funksjoner i lyd- og mediesystemet. Fjernkontrollens knapper har tilsvarende funksjoner som knappene i midtkonsollen eller bryterpanelet på rattet.
P3-1020-S60/V60 Remote control
  1. Ikon röd cirkel 1Tilsvarer TUNE i midtkonsollen.

Ved bruk av fjernkontrollen trykker du først knappen P3-10w46-x60 Symbol LFR til stillingen F. Rett deretter fjernkontrollen mot IR-mottakeren, som er plassert til høyre for INFO-knappen i midtkonsollen.

Advarsel

Oppbevar løse gjenstander som mobiltelefon, kamera, fjernkontroll til ekstrautstyr osv. i hanskerommet eller andre rom. Ved en hard nedbremsing eller kollisjon kan løse gjenstander skade personer i bilen.

Nb!

Utsett ikke fjernkontrollen for sterkt sollys (for eksempel på instrumentpanelet), ettersom det da kan oppstå problemer med batteriene.