Mediespiller

Mediespilleren kan spille inn lyd og film fra CD- og DVD-plater og eksternt tilkoblede lydkilder via AUX- eller USB-inngang eller trådløst strømme lydfiler trådløst strømme lydfiler fra eksterne enheter via Bluetooth®. Noen mediespillere kan vise TV* og kan kommunisere med mobiltelefon via Bluetooth®.

Det er mulig å kopiere musikk fra plate eller USB1 til bilens harddisk.

Ved internettilkoblet bil er det eventuelt mulig å lytte til nettradio, lydbøker og bruke musikktjenester, se .

P3-1246-DOM-Mediaspelaren
Bryter for mediespilleren.

For grunnleggende informasjon om avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåndtering .

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

Gracenote MusicID®

Gracenote MusicID® er bransjestandard for musikkgjenkjenning. Teknikken brukes for å identifisere og levere omslag og musikkinformasjon til cd-plater, digitale musikkfiler på lagringsmedier og musikktjenester på Internett.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Avhengig av marked.