Harddisk (HDD)

Det er mulig å kopiere musikk fra plate/USB1 til bilens harddisk (HDD) og så spille av derfra.

For informasjon om hvilke formater som støttes, se kompatible filformater.

For grunnleggende informasjon om avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåndtering . Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse.

Kopiere musikk til harddisk

Mapper har symbolet P3-1020-S60/V60 Symbol katalog.

I harddiskens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger å kopiere fra plateUSB.
Velg det som skal kopieres og deretter Fortsett.
Velg destinasjon til plassering av kopiert musikk.

Importerer musikk fra disc/Importerer musikk fra USB

Ikke ta platen/USB-pennen ut før overføringen er bekreftet - Musikkfiler er importert.

Nb!

Ved kopiering fra USB vil ikke musikkfiler som ikke er plassert i mapper synes, dvs. hvis de er plassert i rotkatalogen. Disse låtene kan importeres ved å velge å importere Alle spor, alternativt plassere filene i mapper.

Systemet kan kopiere musikk som ligger maks. 8 nivåer ned i undermapper.

Filformater som kan kopieres til harddisk

CD-/DVD-plater: mp3, wma, aac.

USB: mp3, mp4, wma, aac, m4a, m4b.

Gi nytt navn til/slette mappe eller fil

I harddiskens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger Gi nytt navn til/slett filer.
Marker mappe eller fil, trykk på OK/MENU og velg Gi nytt navn eller Slette.
Bruk tegnhjulet til å skrive et nytt navn og deretter Lagre.

Det er ikke mulig å døpe om en fil det samme navnet som en annen fil. Da vil systemet beholde det gamle navnet.

Avspilling og navigering

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

Avspillingsrekkefølge

Avspilling skjer i følge en listerekkefølge. For tilfeldig avspillingsrekkefølge, trykker du på OK/MENU i harddiskkildens normalvisning og velger Tilfeldig avspilling.

Mediesøk

Det er mulig å søke etter musikk i enhetene dine. Søket søker gjennom USB, plate og harddisk. Les mer om søkefunksjonen.

Lagringsinformasjon

Se harddiskens kapasitet og bruk, trykk på OK/MENU i harddiskkildens normalvisning og velg Lagringsinformasjon.

1. 1 Avhengig av marked.