Forkondisjonering - parkering ute

Med valget Park. ute aktiveres både den elektrisk drevne og den drivstoffdrevne varmeren1 under forkondisjoneringen.
P3-1320 Symbol parking outdoor

Med valget Park. ute tillates den drivstoffdrevne varmeren i tillegg til den elektrisk drevne under forkondisjoneringen.

Advarsel

Ikke bruk den drivstoffdrevne varmeren innendørs i uventilert rom. Avgasser avgis.

Nb!

Bilen kan startes og kjøres selv når den drivstoffdrevne varmeren er i gang.
Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Forvarming/kjøling og velg med OK.
Dersom innstillingen Park. ute allerede er foretatt, vises symbolene for dette i displayet. Fortsett så fra punkt 7.
Hvis Park. inne er valgt, vises i stedet symbolet for dette. Bla med tommelhjulet til symbolet og velg med OK.
Gå videre i neste meny til Park. ute og velg med OK.
Gå tilbake til menyen med RESET.
Velg om oppvarming av sete og ratt2 skal aktiveres eller ikke. Bla med tommelhjulet til P3-1320 Symbol frontseats heat – text og velg med OK.
Bla trinnvis med tommelhjulet til Førersete eller Passasjersete, og velg med OK-knappen om de skal aktiveres2 under forkondisjoneringen.
Gå ut av menyen med RESET.
  1. 1 Den drivstoffdrevne varmeren aktiveres ikke hvis utetemperaturen overstiger 15 °C.
  2. 2 Oppvarming av sete og ratt kan kun aktiveres når bilen er koblet til strømnettet.