Vinduer og bakspeil - elektrisk oppvarming

Elektrisk oppvarming brukes for å fjerne is og dugg fra bakruten og de utvendige bakspeilene.

Elektrisk oppvarmet bakrute og utvendige sidespeil

P3-V60H,V70, XC70, S80, S80L-Button rear window defroster
Elektrisk oppvarmet bakrute og utvendige sidespeil

Funksjonen brukes for å fjerne is og dogg fra bakrute og ytre bakspeil.

Ett trykk på knappen starter oppvarmingen. Lampen i knappen viser at funksjonen er aktiv. Slå av oppvarmingen så snart is/dugg er fjernet, for å unngå å belaste batteriet unødig. Funksjonen slås uansett av etter et visst tidsrom.

Ytre bakspeil og bakruten blir automatisk avdugget/aviset hvis bilen startes i lavere utetemperatur enn +7 °C. Automatisk defrosting kan velges i menysystemet MY CAR, se MY CAR.