Tidsur - innstilling

To forskjellige tidspunkter kan velges med tidsurfunksjonen. Med tidspunkt menes her det klokkeslettet da bilen skal brukes og være klimatisert.

Nb!

Hvis bilklokka stilles, slettes eventuell programmering av tidsuret.
Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Forvarming/kjøling og velg med OK.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og bekreft med OK.
Trykk kort på OK for å komme til den lysende timeinnstillingen.
Velg ønsket time med innstillingshjulet.
Trykk kort på OK for å komme til den lysende minuttinnstillingen.
Velg ønsket minutt med innstillingshjulet.
Trykk på OK1 for å bekrefte innstillingen.
Gå tilbake i menystrukturen med RESET.
Velg det andre tidsuret (fortsett fra punkt 2) eller gå ut av menyen med RESET.
  1. 1 Enda et trykk på OK aktiverer tidsuret.