Fjernstart av varmer* via SMS1

Biler med drivstoffdrevet motor- og kupévarmer i kombinasjon med VOC* tilbyr samme innstillingsmuligheter for varmeren som inne i bilen, ved hjelp av en vanlig mobiltelefon. Det er mulig å stille inn timeren ved å sende ønsket innstilling ved hjelp av en mobiltelefon, se fjernstarte varmer.

Du får en smidigere styring av oppvarmingen og dermed økt komfortopplevelse til kostnaden av en SMS.

Varmerfunksjonen har to tidspunkter, som kalles T1 og T2. Disse viser når bilen har oppnådd innstilt temperatur. For at bare den autoriserte brukeren skal kunne styre varmeren, må SMS-en inneholde bilens registreringsnummer2 etterfulgt av PIN-koden for VOC-systemet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Biler med Volvo On Call*
  3. 2 Registreringsnummeret kan inneholde både store og små bokstaver.