Keyless drive* - opplåsing med nøkkelblad

Hvis ikke sentrallåsen kan låses opp med fjernnøkkelen, for eksempel hvis batteriene er utladet, kan venstre fordør åpnes med det avtakbare nøkkelbladet.
P3-sv60/V60- KV-knapp dörr-Nyckelöppning
Hull for nøkkelbladet - for å løsne dekselet.

For at du skal komme til låsesylinderen må dørhåndtakets plastdeksel løsnes. Også dette gjøres med nøkkelbladet:

Trykk nøkkelbladet ca. 1 cm rett opp i hullet på undersiden av dørhåndtaket/dekselet, uten å bøye.
Plastdekselet løsner automatisk når bladet trykkes rett opp og inn i åpningen.
Sett deretter nøkkelbladet i låsesylinderen, og lås opp døren.
Sett plastdekselet på igjen etter opplåsingen.

Nb!

Når venstre fordør låses opp med nøkkelbladet og åpnes, utløses alarmen. Den slås av ved å sette PCC-en i tenningslåsen, se Alarm - fjernnøkkelen virker ikke.