Avspilling og navigering for DVD-videoplater

Ved avspilling av en DVD-videoplate kan en platemeny komme frem på skjermen. Platemenyen gir deg mulighet til å velge ekstra funksjoner og innstillinger, som valg av teksting, språk og scenevalg.

For grunnleggende avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåntering . Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse.

Nb!

Videofilm vises bare når bilen står stille. Når bilen kjører med en hastighet over ca. 8 km/t, vises ikke bildet, og Video er ikke tilgj. i denne hastigheten vises på displayet. Lyden høres imidlertid hele tiden. Bildet vises igjen så snart bilens hastighet kommer under ca. 6 km/t.

Navigering i DVD-videoplatens egne meny

P3-1020-S60/V60 Navigering video

Du navigerer i menyen til DVD-videoplaten med tallknappene i midtkonsollen som vist på bildet over.

Skifte kapittel eller tittel

Drei TUNE for å se listen med kapitler og navigere blant disse (hvis du spiller en film, stoppes denne midlertidig). Trykk på OK/MENU for å velge kapittel og for å gå tilbake til utgangsstillingen (hvis en film ble spilt, starter filmen igjen). Trykk på EXIT for å se tittellisten.

I tittellisten velger du tittel ved å dreie TUNE, og OK/MENU brukes for å bekrefte valg og for å komme tilbake til kapittellisten. Trykk OK/MENU for å aktivere valget og gå tilbake til utgangsstilling. Med EXIT avbryter du valget og går tilbake til utgangsstillingen (uten å foreta noen valg).

Du kan også kapittel ved å trykke på P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow left / P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow right på midtkonsollen eller knappene på rattet.