TPMS (Tyre Pressure Monitoring System)*1 - justere (omkalibrering)

Dekktrykkovervåkingen TPMS (Tyre Pressure Monitoring System)* advarer føreren når trykket er for lavt i ett eller flere av dekkene på bilen.

TPMS kan justeres for å følge Volvos anbefalinger for dekktrykk, for eksempel ved kjøring med mye last.

Nb!

Bilen må stå stille når kalibreringen påbegynnes.
Innstillingene foretas med bryterne i midtkonsollen, se MY CAR.
Pump opp dekkene til ønsket trykk som angitt på dekktrykkskiltet på dørstolpen på førersiden (mellom for- og bakdør).
Start motoren.
Velg menysystemet MY CAR for å åpne menyene for dekktrykk.
Velg Kalibrer dekktrykket, og trykk OK.
Kjør i minst 10 minutter i høyst 30 km/t.
Kalibreringen utføres automatisk når føreren igangsetter den. Systemet gir ingen bekreftelse når kalibreringen er utført.

De nye referanseverdiene gjelder til du utfører trinn 1-5.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Standard på visse markeder.