Volvo On Call*-app1

Som Volvo On Call-bruker har du tilgang til en app som gjør at du kan holde kontakten med din bil gjennom forskjellige appfunksjoner2.
P5-1846-Volvo On Call-app
Volvo On Call-appen gir deg mulighet til å styre enkelte funksjoner i bilen via en mobil enhet.

Det er f.eks. mulig å se om lyspærer må skiftes og om spylervæske må fylles på. Det er mulig å låse og låse opp bilen, kontrollere drivstoffnivået og få informasjon om nærmeste bensinstasjon. Også forklimatisering kan stilles inn og startes via bilens parkeringsklima eller funksjonen fjernstart av bil3.

Laste ned Volvo On Call-app

Volvo On Call-appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store eller Google Play. Du kan teste flere av funksjonene til appen uten å koble den til bil ved å laste den ned og kjøre den i demomodus.

Volvo On Call-appen oppdateres kontinuerlig. Oppdatert informasjon om tilgjengelige funksjoner for forskjellige bilmodeller finnes på volvocars.com/support.

Krever internettilkobling

Når du bruker Volvo On Call-appen, vil mobilenheten din sende og ta imot data via Internett. Hvis du ikke har en dataplan, kan mobiloperatøren din fakturere deg for databruken. Hvis du bruker appen i utlandet, kan du debiteres kostnader for dataroaming. Kontakt din mobiloperatør for mer informasjon.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgjengeligheten avhenger av markedet.
  3. 2 Krever at både bilen og den mobile enheten har mobildekning eller annen internettilkobling.
  4. 3 Tilgjengelig for visse markeder og modeller.