Forseter - elektrisk styrte

Forsetene i bilen har forskjellige innstillingsmuligheter for best mulig sittekomfort. Elektrisk styrte seter kan flyttes forover/bakover og opp/ned. Forkanten av sitteputen kan heves/senkes. Helningen til seteryggen kan endres.

Elektrisk styrt sete*

p3007 elmanövrerad stol
  1. Ikon röd cirkel 1Sitteputens forkant opp/ned
  2. Ikon röd cirkel 2Sete forover/bakover og opp/ned
  3. Ikon röd cirkel 3Vinkel på seteryggen

De elektrisk styrte forsetene har et overbelastningsvern som utløses hvis et sete blir blokkert av en gjenstand. Hvis det skulle skje, setter du nøkkelen i stillingen I eller 0 og venter en kort stund før du justerer setet igjen.

Bare én bevegelse (forover/bakover/opp/ned) kan utføres om gangen.

Forberedelser

Setet kan justeres en viss tid etter at døren har blitt låst opp med fjernkontrollen uten at nøkkelen er satt i tenningslåsen. Setene justeres normalt i nøkkelstillingen I, og de kan alltid justeres når motoren er i gang.

Sete med minnefunksjon*

p3007 stol med minnesfunktion

Minnefunksjonen lagrer innstillinger for setet og de ytre bakspeilene.

Lagre en innstilling

Ikon röd cirkel 1Minneknapp
Ikon röd cirkel 2Minneknapp
Ikon röd cirkel 3Minneknapp
Ikon röd cirkel 4Knapp for lagring av innstilling
Juster stolen og sidespeilene.
Hold knappen for lagring av innstilling inntrykt samtidig som du trykker på en av minneknappene.

Bruke en lagret innstilling

Trykk på en av minneknappene helt til setet og sidespeilene stopper. Hvis knappen slippes, avbryter setets bevegelse.

Nødstopp

Hvis setet begynner å bevege seg utilsiktet, trykker du på en av setets innstillingsknapper eller minneknapper, og setet stanser.

Du gjenopptar innstillingen for å sette setet i den posisjonen som er lagret i nøkkelminnet ved å trykke på opplåsingsknappen på fjernkontrollen. Førerdøren må da være åpen.

Advarsel

Klemfare! Pass på at barn ikke leker med bryteren. Kontroller at ingen gjenstander ligger foran, bak eller under setet når du stiller det inn. Forsikre deg om at ingen av passasjerene i baksetet blir klemt.

Elektrisk oppvarmede/ventilerte seter*

For elektrisk oppvarmede/ventilerte seter, se Elektrisk oppvarmede forseter* og Elektrisk oppvarmet baksete*.