Nøkkelminne* i fjernkontroll1

Alle fjernnøklene kan brukes av forskjellige førere til å lagre innstillingene til førersetet og de utvendige bakspeilene2.
P3-1320-V70/XC70/S80-Nyckelminne, funktion vid öppning av bildörren

Gjør slik for å lagre innstillingene og bruke nøkkelminnet:

• Still inn setet slik du vil ha det.
  • Lås bilen ved å trykke på låseknappen på fjernnøkkelen du pleier å bruke. Dette lagrer posisjonene til setet og bakspeilene i minnet til fjernnøkkelen3.
  • Lås opp bilen (ved å trykke på opplåsingsknappen på samme fjernnøkkel) og åpne førerdøren. Førersetet og bakspeilene vil automatisk innta posisjonene som er lagret i minnet til fjernnøkkelen (hvis stolen er flyttet på siden du låste bilen sist).

Nøkkelminnet kan aktiveres/deaktiveres i menysystemet MY CAR. For beskrivelse av menysystemet, se MY CAR.

Nødstopp

Hvis setet begynner å bevege seg utilsiktet, trykker du på en av setets innstillingsknapper eller minneknapper, og setet stanser.

Du gjenopptar innstillingen for å sette setet i den posisjonen som er lagret i nøkkelminnet ved å trykke på opplåsingsknappen på fjernkontrollen. Førerdøren må da være åpen.

Advarsel

Klemfare! Pass på at barn ikke leker med bryteren. Kontroller at ingen gjenstander ligger foran, bak eller under setet når du stiller det inn. Forsikre deg om at ingen av passasjerene i baksetet blir klemt.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 For nøkkelminne ved Keyless-funksjon, se .
  3. 2 Bare i biler med elektrisk setejustering med minne og elektrisk innfellbare sidespeil.
  4. 3 Denne innstillingen påvirker ikke innstillingene som er lagret i minnefunksjonen til det elektrisk styrte setet.