Ventilerte forseter*1

Ventilasjonen kan brukes samtidig som den elektriske oppvarmingen av setene. Funksjonen kan for eksempel for å fjerne fukt fra klærne.

Ventilasjonssystemet består av vifter i sete og seterygg som suger luft gjennom setetrekket. Kjøleeffekten øker jo kaldere kupéluften er. Systemet kan aktiveres når motoren er i gang.

Ventilasjonen reguleres fra klimaanlegget og tar hensyn til setets temperatur, solinnstråling og utetemperatur.

P3-11w20-S80/V70/XC70 Comfort level seat vent
Gjeldende komfortnivå vises på displayet i midtkonsollen.
P3-11w20-S80/V70/XC70 Button ventilated seats

Se bildet angående plasseringen av knappen.

Trykk flere ganger på knappen for å aktivere funksjonen.

Systemet har tre komfortnivåer som gir ulik avkjølings- og avfuktingseffekt:
  • Komfortnivå III: Høyeste effekt - tre blå felt lyser på skjermen i midtkonsollen (se bildet ovenfor).
  • Komfortnivå II: Lavere effekt - to blå felt lyser på skjermen.
  • Komfortnivå I: Lavest effekt - et blått felt lyser på skjermen.
  • Slå av funksjonen - ingen felt lyser.

Notat

Personer som er ømfintlige for trekk bør bruke seteventileringen med forsiktighet. Ved langvarig bruk anbefales komfortnivå I.

Viktig

For at den som sitter i setet ikke skal fryse, kan ikke seteventilasjonen slås på hvis temperaturen i kupeen er under 5 °C.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Standard i Executive.