Bytte og søke etter radiostasjon

Radioen setter automatisk sammen en stasjonsliste med de radiostasjonene som sender ut sterkeste signaler innenfor området.

Starte radioen.

P5–1519–App pane-radio apps (AM, FM, DAB, Radio favorites)
Åpne appen (f.eks. FM) fra appvinduet.
Velg stasjon.

Bytt liste på radiobåndet

P5–1519–Radio-library-stations
Trykk på Bibliotek.
Velg avspilling fra Stasjoner, Favoritter, Sjangre eller Ensembler1.
Trykk på ønsket stasjon på listen.

Favoritter - spiller bare av valgte favorittkanaler, se overskriften "Favoritter" nedenfor.

Sjangre - spiller bare radiokanaler som sender valgt sjanger/programtype, f.eks. pop og klassisk musikk.

Bytte radiostasjon i valgt liste

Trykk på < > under midtdisplayet eller rattets høyre knapperad.
Du flyttes ett trinn i valgt avspillingsliste.

Det er også mulig å bytte via midtdisplayet.

Favoritter

Når en favoritt lagres fra en liste, vil radioen automatisk søke etter den beste frekvensen. Men hvis en favoritt lagres fra manuell stasjonssøkning, bytter radioen ikke automatisk til sterkere frekvens.

Hvis du vil velge blant favoritter på radiobåndet, kan du se overskriften "Bytte liste på radiobåndet" ovenfor. Hvis du vil velge blant alle favoritter, ser du oversikten "Radiofavoritter" nedenfor.

Trykk på P5–1507–Phone-Favorite star for å legge til/fjerne en radiokanal i radiobåndets favorittliste og Radiofavoritter.

Radiofavoritter

P5–1507–App-Radio favorites

Radiofavoritter viser lagrede favoritter fra samtlige radiobånd.

Åpne appen Radiofavoritter fra appvinduet.
Trykk på ønsket radiostasjon i listen for å lytte.

Når du fjerner en favoritt, blir den også fjernet fra favorittlisten til respektive radiobånd.

Bytte radiobånd

P5–1519–Radio-Change band
Trykk på appen (f.eks. FM) fra appvinduet, eller åpne appmenyen med rattets høyre knapperad, og velg derfra.

Søke radiostasjon

P5–1519–Radio-library-search

Søkemulighetene er avhengig av valgt radiobånd:

• AM - stasjoner og frekvens.
  • FM - stasjoner, sjangre og frekvens.
  • DAB – ensembler og stasjoner.
Trykk på Bibliotek.
Trykk på P5–1507–Symbol-Magnifying glas.
Søkevindu med tastatur åpnes.
Skriv inn søkeordet.
Søk foregår ved hver innmating av tegn, og søketreffene vises kategorisert.

Manuelt stasjonssøk

P5–1519–Radio-manual tuning

Ved overgang til manuelt stasjonssøk bytter ikke radioen lenger automatisk frekvens når mottakelsen blir dårlig.

Trykk å Manuell Innstilling, trekk i bryteren eller trykk på < > til ønsket frekvens.
  1. 1 Gjelder bare digitalradio (DAB).