Skifte mellom cruisekontrollen og den adaptive cruisekontrollen*

I bil med adaptiv cruisekontroll (ACC) kan føreren veksle mellom cruisekontroll (CC) og ACC.
Et symbol på førerdisplayet viser hvilken cruisekontroll som er aktiv:

CC

Cruise Control

ACC

Adaptive Cruise Control

P5-15w07-Shift cruise1P5-1507- Symbol(i tabell) farthållare 21
Cruise controlAdaptiv cruisekontroll

Skifte fra ACC til CC

Gjør slik for å skifte fra adaptiv cruisekontroll (ACC) til cruisekontroll (CC):
Sett Adaptiv cruisekontroll (fartsholder) i klarstilling med rattknappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V.
Trykk på knappen Cruisekontroll i funksjonsvinduet. Knappens indikator skifter farge fra GRÅ til GRØNN.
Symbolene på førerdisplayet veksler fra P5-1507- Symbol(i tabell) farthållare 2 ACC til P5-15w07-Shift cruise CC - deretter er den adaptive cruisekontrollen (ACC) slått av, og cruisekontrollen (CC) er satt i klarstilling.
Trykk på knappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V på rattet.
Cruisekontrollen starter og lagrer aktuell fart.

Advarsel

Bilen holder ikke lenger den forhåndsinnstilte tidsavstanden skifte fra ACC til CC - den følger kun innstilt hastighet.

Hvis CC er aktiv når motoren slås av, vil ACC aktiveres ved påfølgende motorstart.

Skifte fra CC til ACC

Gjør slik for å skifte fra cruisekontroll (CC) til adaptiv cruisekontroll(ACC):
Sett cruisekontroll (fartsholder) i klarstilling med rattknappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V.
Trykk på knappen Cruisekontroll i funksjonsvinduet. Knappens indikator skifter farge fra GRØNN til GRÅ.
Førerdisplayet skifter symbol fra P5-15w07-Shift cruise CC til P5-1507- Symbol(i tabell) farthållare 2 ACC - dermed er den adaptive cruisekontrollen satt i klarstilling.
Trykk på knappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V på rattet.
Den adaptive cruisekontrollen starter og lagrer aktuell hastighet sammen med forhåndsvalgt tidsavstand til forankjørende kjøretøy.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 HVITT symbol: Funksjonen er aktiv, GRÅTT symbol: Beredskapstilstand