Innstilingsvindu

I midtdisplayets innstillingsvindu håndteres Innstillingerog informasjon for mange av bilens funksjoner.

Åpne/lukke og navigere i innstillingsvinduet

P5-1546–I+C–Settings button in top pane
Toppvindu med knappen for Innstillinger.
Trekk fliken i overkanten av midtdisplayet ned for å åpne toppvinduet.
Trykk på Innstillinger for å åpne innstillingsvinduet.
Trykk på en av kategoriene som vises og naviger til underkategorier og Innstillinger ved å trykke flere ganger.

Trykk på Tilbake for å gå bakover i innstillingsvinduet.

Trykk på Lukk for å lukke innstillingsvinduet.

Endre en innstilling

P5-1507–I+C–Settings pane with setting types
En underkategori i innstillingsvinduet med forskjellige typer innstillinger har en flervalgsknapp og radioknapper.
Trykk på kategorier og underkategorier for å navigere til ønsket innstilling.
Endre en eller flere innstillinger. Forskjellige typer innstillinger endres på forskjellig måte (se tabellen nedenfor for en beskrivelse av respektive type).
Endringene lagres umiddelbart.

Typer innstillinger

Det er flere forskjellige slags innstillinger:

InnstillingstypeBeskrivelse
TriggerfunksjonStarter en app eller separat vindu for mer avanserte innstillinger når du trykker på teksten, f.eks. for å koble opp en enhet med Bluetooth.
RadioknappVelg en innstilling av flere mulige ved å trykke på ønsket radioknapp, f.eks. for å velge et systemspråk.
FlervalgsknappVelg et nivå for noe ved å trykke på ønsket del av knappen, f.eks. for å velge følsomhetsnivå for City Safety.
AvkrysningsboksVelg å aktivere/deaktivere en funksjon ved å trykke på ruten for å markere den/fjerne markering, f.eks. for å velge automatisk start av elektrisk oppvarmede seter.
Innstillbar bryterVelg et nivå innen et intervall ved å trykke og dra bryteren, f.eks. for å velge lydnivå.
InformasjonsvisningIkke egentlig en innstilling, viser informasjon om noe, f.eks. bilens identifikasjonsnummer.