Bruke Volvo On Call*

Volvo On Call-systemet aktiveres ved at SOS eller ON CALL-knappen i taket trykkes, alternativt ved at man velger i midtdisplayet: På midtdisplayet kan du også gjøre andre innstillinger.

Volvo on Call startes automatisk når bilens sikkerhetssystem løses ut, for eksempel ved en ulykke der aktiveringsnivået for beltestrammere eller kollisjonsputer nås. Det opprettes kontakt mellom bilen og Volvo on Call servicesenteret, som sender nødvendig hjelp til bilens posisjon.

Når en tjeneste er aktiv, vises det i midtdisplayet.

P5-1617-S90 V90 Volvo On call button
Oversikt over knapper i taket og midtdisplayet.

SOS-knappen - i nødsituasjoner

Trykk på SOS-knappen i taket 2 sekunder for å aktivere den manuelle alarmtjenesten.

ON CALL-knappen - ved problemer med bilen

Trykk på ON CALL-knappen i taket i 2 sekunder for å aktivere tjenesten og komme i kontakt med Volvo on Call servicesenter.

Alternativ til ON CALL-knappen

Trykk på On call i telefonvinduet på midtdisplayet. I tilleggsvinduet som åpnes, velger du Ringe.

Nb!

SOS-knappen skal bare brukes ved ulykker, sykdom eller ved eksterne trusler mot bilen og passasjerene. SOS-funksjonen er bare beregnet for nødsituasjoner.

ON CALL-knappen kan brukes til alle de andre tjenestene, inkludert veiassistanse.

Avbryte trygghets- eller komforttjeneste

Påbegynt tjeneste kan avbrytes innen 8 sekunder ved hjelp av et trykk på Avslutt samtale på midtdisplayet.

Innstillinger

Mulige valg og innstillinger i systemet foretas på midtdisplayet:

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonVolvo On Call.

– Velg Aktiver UNIT for å aktivere Volvo On Call tjeneste og abonnement. Kontakt Volvo-forhandleren for mer informasjon om fornyelse av abonnement og gjenaktivering av systemet.

- Velg Knappelås for å bestemme når SOS- og ON CALL-knappene skal være aktivert. Funksjonen gjør at knappene bare er aktivert hvis bilens elektriske system er i tenningsposisjon I, II, eller hvis motoren er i gang.