Bruke minnefunksjonen i elektrisk styrt forsete*

Minnefunksjonen lagrer innstillinger for setet, sidespeil og head-up-display*.

Det er mulig å lagre to ulike innstillinger med minnefunksjonen. Minnefunksjonens knapperad er enten på den ene fordøren eller på begge*.

P5-1617-S90 V90 Memory function front seat door
  1. P5-Icon red circle 1Knapp M for lagring av innstilling.
  2. P5-Icon red circle 2Minneknapp
  3. P5-Icon red circle 3Minneknapp

Lagre en innstilling

Still inn setet, sidespeil og frontrutedisplay til ønsket posisjon.
Trykk inn M-kappen og slipp opp. Lysindikatoren i knappen lyser.
I løpet av tre sekunder trykker du inn knappen 1 eller 2.
Når posisjonen er lagret i valgt minneknapp, hører du et lydsignal, og lysindikatoren i M-knappen slukker.

Hvis du ikke trykker på noen av minneknappene i løpet av tre sekunder, slukker M-knappen, og ingenting blir lagret.

Setet må justeres igjen før det er mulig å sett inn et nytt minne.

Bruke en lagret innstilling

Lagret innstilling kan brukes når fordøren er åpen eller lukket:

Åpen fordør

Trykk inn en av minneknappene 1 eller 2 med et kort trykk. Sete, sidespeil og frontrutedisplay beveger seg og stanser så i de posisjonene som er lagret i valgt minneknapp.

Lukket fordør

Hold inne en av minneknappene 1 eller 2 til setet, sidespeil og frontrutedisplay stanser i de posisjonene som er lagret i valgt minneknapp.

Hvis minneknappen slippes, vil bevegelsen til setet, sidespeil og frontrutedisplay avbrytes.

Advarsel

Klemfare! Pass på at barn ikke leker med knappene. Kontroller at ingen gjenstander ligger foran, bak eller under setet når du stiller det inn. Pass på at ingen av passasjerene i baksetet blir klemt.