Aktivere/deaktivere Lane Keeping Aid

Filassistanse Lane Keeping Aid (LKA) kan aktiveres og deaktiveres, og noen delfunksjoner kan velges.
P5-1507-Knapp-LDW+LKA På/Av

Funksjonen aktiveres/deaktiveres i funksjonsvinduet til midtdisplayet.

Trykk på knappen Lane Keeping Aid i funksjonsvinduet.
LKA aktiveres (GRØNN knappindikering vises) eller deaktiveres (GRÅ knappindikering vises).

Velg varseltype for Lane Keeping Aid

Det er mulig å velge hvordan LKA kan advare føreren om bilen forlater egen kjørefil.

Trykk på Innstillinger i midtdisplayets øverste vindu.
Trykk på My CarIntelliSafeFilassistanse.
Under Lane Keeping Aid, varselmelding velger du varselmåte:
  • Lyd - føreren varsles med lyd.
  • Vibrasjon - føreren varsles med vibrasjoner i rattet.

Hjelpealternativ for Lane Keeping Aid

Det er mulig å velge hvordan LKA kan agere hvis bilen forlater egen kjørefil.

Trykk på Innstillinger i midtdisplayets øverste vindu.
Trykk på My CarIntelliSafeFilassistanse.
Under Lane Keeping Aid, varselmodus velger du hvordan LKA skal agere:
  • Styring – føreren får styreassistanse uten advarsel.
  • Begge – føreren får både advarsel og styreassistanse.
  • Advarsel - føreren blir bare varslet.