Komforttjenester med Volvo On Call*

Komforttjenester via mobile enheter, som å kommunisere med bilen via app.

En app gjør det mulig for Volvo On Call-brukere å holde kontakt med den parkerte bilen via en mobil enhet. Appen kan lokalisere bilen, fjernlåse den, fjernstarte motoren, se informasjon om drivstoffnivå og mye annet.

Biler med forkondisjonering i kombinasjon med Volvo On Call har samme innstillingsmuligheter for forkondisjonering som inne i bilen, med en mobil enhet.