Kople telefonen

Kople en Bluetooth-aktivert telefon til bilen for at du fra bilen skal ha mulighet til å ringe, sende/ta imot meldinger, strømme media og kople opp bilen til Internett.

Det er mulig å ha to Bluetooth-enheter tilkoblet samtidig. Den ene bare for å strømme medier. Den sist tilkoblede telefonen blir automatisk tilkoblet for å ringe, sende/ta imot meldinger, strømme medier, og som internettilkobling. Hvis du vil endre hva telefonen skal brukes til, kan du se avsnittet "Innstillinger for Bluetooth".

Koplingen utføres én gang per enhet. Etter koplingen trenger Bluetooth -enheten ikke lenger å være synlig/søkbar, bare ha Bluetooth aktivert. Hvis du vil kunne koble bilen til internett via telefonen, må internettdeling være aktivert i mobiltelefonen. Maksimalt 20 koplede Bluetooth-enheter kan lagres i bilen.

Det er to muligheter til å tilkoble. Enten søker du etter telefonen fra bilen, eller søker etter bilen fra telefonen.

Alternativ 1 - søk telefon fra bil

Gjør telefonen søkbar/synlig via Bluetooth.
Hvis du vil koble bilen til internett via telefonens Bluetooth, aktiverer du internettdeling (bærbar/personlig hotspot) via Bluetooth i telefonen.

Åpne delvinduet for telefon.

• Hvis ingen telefon er koblet til bilen, trykker du på Legg til telefon.
  • Hvis telefon er koblet til bilen, trykker du på BytteP5–1617–Change phone symbol. I tilleggsvinduet trykker du på Legg til telefon.
Tilgjengelige Bluetooth-enheter listes opp. Listen oppdateres etter hvert som nye enheter oppdages.
Trykk på navnet på den telefonen som skal kobles til.
Kontroller at angitt sifferkode i bilen stemmer overens med den i telefonen. Velg i så fall å akseptere på begge stedene.
Velg i telefonen å akseptere eller avvise eventuelle valg for telefonens kontakter og meldinger.

Nb!

• På noen telefoner må meldingsfunksjonen aktiveres.
  • Alle mobiltelefoner er ikke fullt ut kompatible, så de kan vise kontakter og meldinger i bilen.

Alternativ 2 - søk bil fra telefon

Åpne delvinduet for telefon.

• Hvis ingen telefon er koblet til bilen, trykker du på Legg til telefonGjør det mulig å oppdage bil.
  • Hvis telefon er koblet til bilen, trykker du på BytteP5–1617–Change phone symbol. I tilleggsvinduet trykker du på Legg til telefonGjør det mulig å oppdage bil.
Aktivere Bluetooth i telefonen.
Hvis du vil koble bilen til internett via telefonens Bluetooth, aktiverer du internettdeling (bærbar/personlig hotspot) via Bluetooth i telefonen.
Søk i telefonen etter Bluetooth-enheter.
Tilgjengelige Bluetooth-enheter listes opp.
Velg bilens navn på telefonen.
Kontroller at angitt sifferkode i bilen stemmer overens med den i den eksterne enheten. Velg i så fall å akseptere på begge stedene.
Velg i telefonen å akseptere eller avvise eventuelle valg for telefonens kontakter og meldinger.

Nb!

• På noen telefoner må meldingsfunksjonen aktiveres.
  • Alle mobiltelefoner er ikke fullt ut kompatible, så de kan vise kontakter og meldinger i bilen.

Nb!

Hvis telefonens operativsystem oppdateres, er det mulig at koblingen brytes. Slett da telefonen fra bilen, og koble så på nytt.

Kompatible telefoner

Mange telefoner på markedet har i dag trådløs Bluetooth-teknikk, men ikke alle er helt kompatible med bilen. Angående kompatibilitet, se support.volvocars.com.