Tilleggsvarmer*

Tilleggsvarmeren hjelper kupeen og motoren til å oppnå riktig temperatur under kjøring.

Tilleggsvarmeren er en av to delfunksjoner for bilens varmeapparat. Varmeren er montert i det fremre, høyre hjulhuset.

Nb!

Når varmeren står på, kan det komme røyk fra det fremre, høyre hjulhuset, og du kan høre en dump lyd. En tikkende lyd fra drivstoffpumpen kan også høres fra den bakre delen av bilen. Dette er helt normalt.

Tilleggsvarmeren starter og styres automatisk når det trengs varme under kjøring.

Den slås automatisk av når bilen låses.

Nb!

Pass på at det er tilstrekkelig med drivstoff i den ordinære drivstofftanken til bilen hvis varmeren må brukes.

Sørg for at startbatteriets ladegrad er tilstrekkelig høyt hvis varmeren må brukes.

Aktiver/deaktiver automatisk start av tilleggsvarmeren

Det er mulig å velge om automatisk start av tilleggsvarmeren skal være aktivert/deaktivert.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på Klima.
Velg Ekstra varmer for å aktivere/deaktivere automatisk start for tilskuddsvarmeren.

Nb!

Volvo anbefaler at tilskuddsvarmerens automatiske start slås av på korte kjørestrekninger.