Løfte bilen

Ved løfting av bilen er det viktig at jekken eller verkstedjekken/garasjejekken plasseres på beregnet sted på bilens understell.

For biler med nivåkontroll* og luftfjæring, må sistnevnte slås av før bilen jekkes opp. Slå av funksjonen via midtdisplayet:

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på My CarOppheng (fjæring) .
Velg Deakt. opphengs- og nivåkontroll.

Nb!

Volvo anbefaler å bare bruke den jekken som hører til den enkelte bilmodell. Følg instruksjonene som følger med utstyret hvis du bruker en annen jekk enn den Volvo anbefaler
P5-1617-V90 Hoisting points
Trekantene i plastlokket peker på hvor jekkfestene/løftepunktene (rødmarkerte) befinner seg.

Hvis bilen blir løftet med verkstedjekk, må denne plasseres under et av de fire løftepunktene. Vær nøye med å plassere verkstedjekken slik at bilen ikke kan skli av jekken. Sørg for at jekkens plate har gummibeskyttelse, så bilen står stabilt og ikke skades. Bruk alltid løftebukker eller liknende.