Volvo On Call*-app

Som Volvo On Call-bruker har du tilgang til Volvo On Call-appen1, som gjør at du kan holde kontakten med bilen din via forskjellige appfunksjoner.2

Det er f.eks. mulig å se om lyspærer må skiftes og om spylervæske må fylles på. Det er mulig å låse og låse opp bilen, kontrollere drivstoffnivået og få informasjon om nærmeste bensinstasjon. Det er også mulig å starte klimaanlegget i bilen før avreise.

Laste ned Volvo On Call-app

Volvo On Call-appen kan lastes ned gratis fra Apple App Store eller Google Play. Du kan teste flere av funksjonene til appen uten å koble den til bil ved å laste den ned og kjøre i demomodus.

Volvo On Call-appen oppdateres kontinuerlig. Oppdatert informasjon om tilgjengelige funksjoner for forskjellige bilmodeller finnes på volvocars.com/support.

Krever internettilkobling

Når du bruker Volvo On Call-appen, vil mobilenheten din sende og ta imot data via Internett. Hvis du ikke har en dataplan, kan mobiloperatøren din fakturere deg for databruken. Hvis du bruker appen i utlandet, kan du debiteres kostnader for dataroaming. Kontakt din mobiloperatør for mer informasjon.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder enkelte markeder.
  3. 2 Krever at både bilen og den mobile enheten har mobildekning eller annen internettilkobling.