Innstillinger for telefon

Når telefonen er koblet til bilen, kan følgende innstillinger velges.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på KommunikasjonTelefon og velg innstillinger:

• Ringetoner - valg av ringesignal. Det er mulig å bruke ringesignal fra telefonen eller bilen. Noen telefoner er ikke helt kompatible, og en kan dermed ikke bruke telefonens ringesignaler i bilen.
  • Sorteringsrekkefølge - valg av sorteringsrekkefølge i kontaktlisten.

Nb!

For enkelte telefoner kreves at telefonens Bluetooth-volum stilles inn på 100 % manuelt for at lydvolumet i bilen skal kunne bli tilstrekkelig høyt. Denne innstillingen må gjøres for hver telefon som kobles til. Innstillingen gjøres én gang for telefonsamtaler og én gang for strømming av medier. Deretter husker systemet innstillingen, og den må ikke gjentas hver gang telefonen kobles til.

Samtalenotiser i frontrutedisplay*

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarDisplayerHead-up display-alternativer.
Velg Vis telefon.