Fjernstarte klimaanlegg med Volvo On Call*-app

Hvis bilen er utstyrt med klimapakke*, kan du starte klimaanlegget umiddelbart eller angi et tidspunkt bilen skal brukes.1 I sistnevnte tilfelle starter klimaanlegget for å varme opp kupeen før avreise.

Direktestarte klimaanlegg

Gå til fanen Px-2037-VOC app icon Home, og trykk på Px-2417-VC app climate icon.
Trykk på Start.
Klimaanlegget starter, og det går i 30 minutter.

Biler med automatgir kan også fjernstartes for raskere å nå komforttemperaturen. Les om fjernstart av bil i et eget avsnitt.

Stille inn tidsur for klimaanlegg

Et tidsur kan stilles inn slik at klimaanlegget starter automatisk for å varme opp kupeen før avreise. Det er mulig å ha opptil 8 forskjellige tidsinnstillinger. Det er mulig å velge klokkeslett, dato, ukedag og om innstillingen skal gjentas hver uke.

Tidsur stilles inn fra Px-2417-VC app climate icon i fanen Px-2037-VOC app icon Home.

Øvrige klimainnstillinger

Velg i klimafunksjonens innstillinger om førersete, passasjersete og ratt2 skal varmes opp.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder enkelte markeder.
  3. 2 Gjelder biler med rattvarme.