Håndtere meldinger i førerdisplayet

Meldinger på førerdisplayet håndteres med høyre knapperad på rattet.
P5-1546-Incoming Call, message in driver display and right steering wheel switch 8 inch
Eksempel på melding på førerdisplayet1 og høyre knapperad i rattet. Bildet er skjematisk, detaljer kan variere etter bilmodell.
P5-1507-Incoming Call, message in driver display and right steering wheel switch
Eksempel på melding på førerdisplayet2 og høyre knapperad i rattet. Bildet er skjematisk, detaljer kan variere etter bilmodell.
  1. P5-Icon red circle 1Venstre/høyre
  2. P5-Icon red circle 2Bekreft

Noen meldinger på førerdisplayet inneholder en eller flere knapper for å f.eks. bekrefte meldingen eller akseptere en forespørsel.

Håndtere en ny melding

For meldinger med knapper:
Naviger mellom knappene ved å trykke på venstre eller høyre (1).
Bekreft valget ved å trykke på bekreftelsesknappen (2).
Meldingen forsvinner fra førerdisplayet.
For meldinger uten knapper:
Lukk meldingen ved å trykke på bekreftelsesknappen (2), eller la meldingen lukkes automatisk etter en stund.
Meldingen forsvinner fra førerdisplayet.

Hvis en melding må lagres, legger den seg i appen Bilstatus, som åpnes fra appvinduet på midtdisplayet. I forbindelse med dette, vises meldingen Bilmeld. lagret i bilstatuapplikasjonen på midtdisplayet.

1. 1 Med 8-tommers førerdisplay.
  2. 2 Med 12-tommers førerdisplay.