Viktig informasjon om tilbehør og ekstrautstyr

Feil tilkobling og installasjon av tilbehør og ekstrautstyr kan virke negativt inn på bilens elektronikk.

Volvo anbefaler sterkt av Volvo-eiere utelukkende installerer originalt tilbehør godkjent av Volvo, og at installasjonen av tilbehør utelukkende utføres av en Volvo-servicetekniker med nødvendig kompetanse. Enkelte tilbehør fungerer bare når tilhørende programvare er installert i bilens datasystem.

Utstyret som beskrives i førerveiledningen finnes ikke i alle biler - de har ulikt utstyr avhengig av tilpasning til behovene i forskjellige markeder, og nasjonale eller lokale lover og bestemmelser.

Ekstrautstyr eller tilbehør som beskrives i denne førerveiledningen markeres med en asterisk (stjerne). Kontakt en Volvo-forhandler hvis du er usikker på hva som er standardutstyr og hva som er tilleggsutstyr/tilbehør.

 Advarsel

Føreren er alltid ansvarlig for at bilen benyttes på en sikker måte, og at gjeldende lover og forskrifter overholdes.

Det er også viktig at vedlikehold og service utføres på bilen i henhold til Volvos anbefalinger, i henhold til eierinformasjonen og service- og garantiheftet.

Dersom informasjonen i bilen er forskjellig fra den trykte førerveiledningen, skal den trykte informasjonen alltid overholdes.