Appmeny i førerdisplay

Via appmenyen i førerdisplayet kommer du raskt til funksjonene du bruker ofte for enkelte apper.
P5-1746-Driver display app menu
Bildet er skjematisk.

App-menyen i førerdisplayet kan brukes i stedet for midtdisplayet, og styres med det høyre bryterpanelet på rattet. Appmenyen gjør det enklere å veksle mellom forskjellige apper eller funksjoner i appene uten at du trenger å slippe rattet.

Funksjonene i appmenyen

Forskjellige apper gir tilgang til forskjellige typer funksjoner. Fra appmenyen kan du styre følgende apper og funksjonene deres:

AppFunksjoner
KjørecomputerValg av trippteller, valg av hva som skal vises på førerdisplayet mm.
MediespillerValg av aktiv kilde for mediespilleren.
TelefonOppringing av en kontakt fra samtalelisten.
navigasjonGuide til destinasjon m.m.