Tilbakestille brukerdata

Tilbakestilling av brukerdata og systeminnstillinger gjøres via midtdisplayet
Innstillinger som kan tilbakestille til standardverdi:
  • appinnstillinger
  • nettverksinnstillinger (bare admin)
  • fabrikktilbakestilling (bare admin)

Ved eierbytte bør brukerdata og systeminnstillinger tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Tilbakestille innstillinger via midtdisplayet

Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Gå videre til System, Tilbakestill innstillinger for å tilbakestille ønsket innstilling.

For at nettverksinnstillinger skal kunne tilbakestilles eller bilen skal kunne tilbakestilles til innstillingene fra fabrikk, må brukerprofilen ha administratorrettigheter. Disse fås ved at brukeren klikker på Bli administrator i profilvinduet.