Håndtere midtdisplayet

Mange av bilens funksjoner styres og justeres fra midtdisplayet. Midtdisplayet er en pekeskjerm som reagerer ved berøring.

Bruke pekeskjermfunksjonaliteten i midtdisplayet

Skjermen reagerer forskjellig avhengig av om den berøres ved at man drar, sveiper eller trykker på den. Det er for eksempel mulig å bla mellom forskjellige vinduer, markere objekter og bla i en liste ved å berøre skjermen på forskjellige måter.

Midtdisplayet er en optisk berøringsskjerm.

To personer kan bruke skjermen samtidig, for eksempel for å justere klimaet for fører- eller passasjersiden.

Viktig

Ikke bruk skarpe gjenstander mot skjermen, da kan den ripes opp.

Nb!

Bruk av hansker kan begrense eller hindre responsen fra berøringsskjermen.

Gå tilbake til hjem-visning fra et annet vindu

Trykk kort på hjem-knappen under midtdisplayet.
Siste modus for hjem-vinduet vises.