Koble til internett via Wi-Fi

Om ønskelig kan bilen kobles til et Wi-Fi-nettverk.

Hvis bilen står parkert for eksempel utenfor et hus der det er et Wi-Fi-nettverk eller du deler internett via mobiltelefonen, kan du koble bilen til internett via dette nettverket.

Hvis du deler fra internett via mobiltelefonen, husk å aktivere internettdeling på telefonen først.

For å koble bilen til et Wi-Fi-nett, gjør slik:
Gå til Innstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet, og trykk på Tilkobling.
Trykk på raden for Wi-Fi for å få opp en liste med tilgjengelige nettverk. Det er ikke tillatt å koble til alle nett. Hvis nettet du vil koble til ikke er med på listen over tilgjengelige nett, se detaljer nedenfor.
Velg ønsket nett, skriv inn passord og koble til.

Nb!

Her er de kjente kravene for Wi-Fi-tilgangspunktene for å være tilgjengelige for bruk for Android:

• WPA2 med passord (CCMP).
    • Det kreves et passord.
  • Ikke tillatt/mulig:
    • Nett uten kryptering (åpent nett).
    • WPA3.
    • WEP.
    • WPA (med TKIP).
    • WPS (Wi-Fi Protected Setup)-aktiverte rutere. Gjelder selv om det er en WPA2-tilkobling (de fleste rutere som brukes i hjemmet er WPS-aktiverte). Hvis din hjemmeruter har WPS-funksjonalitet aktivert, vil den ikke være tilgjengelig på grunn av den begrensede sikkerheten i WPS-tilgangsaktivering. For å koble til WPA2-nett med WPS, deaktiver WPS i ruteren.