Koble til internett via Bluetooth

Opprett en internettilkobling via Bluetooth ved bruk av internettdeling fra en telefon.
Kontroller at telefonen støtter internettdeling og at funksjonen er aktivert.
Koble telefonen til bilen via Bluetooth. Gå til Innstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet, trykk på Tilkobling og velg Bluetooth.
Hvis telefonen har vært koblet til tidligere, trykker du på ikonet for internettilkobling via Bluetooth for den telefonen du ønsker å bruke. Ellers velger du Par en ny enhet først.
Godta tilkoblingen via meldingen som vises.
Bilen kobles til internett.

Nb!

Telefon og nettverksoperatør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling), og abonnementet må inkludere datatrafikk.