Koble en telefon til bilen

Koble en telefon til bilen med Bluetooth for, for eksempel, å ringe, sende og motta meldinger og spille medier.

Søk telefon fra bil

Aktiver Bluetooth på telefonen, og kontroller i innstillingene at telefonen er synlig for andre enheter.
Gå til Innstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet, og trykk på Tilkobling og Bluetooth. Hvis ikke telefonen allerede er oppført1, velger du Par en ny enhet.
Tilgjengelige Bluetooth-enheter listes opp. Listen oppdateres etter hvert som nye enheter oppdages.
Trykk på navnet på den telefonen som skal kobles til.
Kontroller om angitt tallkode i bilen stemmer overens med koden på telefonen, og bekreft hvis dette er tilfellet.
Velg i telefonen å akseptere eller avvise eventuelle valg for telefonens kontakter og meldinger.
Telefonen kobles til både for medier og telefoni som standard2.
Trykk på Ferdig.

Nb!

• På noen telefoner må meldingsfunksjonen aktiveres.
  • Hvis kontakter og meldinger ikke vises i bilen til tross for at funksjonen har blitt aktivert, kobler du fra telefonen og kobler den til igjen.
  • Ikke alle telefoner er fullt kompatible, og de kan da ikke vise kontakter og meldinger i bilen.

Nb!

Hvis telefonens operativsystem oppdateres, er det mulig at koblingen brytes. Slett da telefonen fra bilen, og koble så på nytt.
  1. 1 Telefonene som har vært tilkoblet tidligere, vises direkte under Bluetooth og kan velges der.
  2. 2 Senere er det mulig å velge hvilken enhet som skal brukes til telefoni og/eller medier, for eksempel hvis en passasjer ønsker å bruke sin telefon som medieenhet for å spille musikk.