Navigere i førerveiledningen på midtdisplayet

Den digitale førerveiledningen er tilgjengelig fra midtdisplayet.

Når du vil gå til førerveiledningen, trykker du på iCup-2037-App view symbol og deretter på iCup--2037-Owners manual.

Du bruke forskjellige alternativer for å finne informasjon i førerveiledningen.

Førerveiledningens innhold

Startside

P5-1617-Owners manual, onboard category symbol start

Trykk på symbolet for å komme tilbake til startsiden til førerveiledningen.

Kategorier

P5-1617-Owners manual, onboard category symbol category

Artiklene i førerhåndboken er strukturert i hovedkategorier og underkategorier. Samme artikkel kan finnes i flere egnede kategorier, slik at det er lettere å finne den.

Visuell navigering

Utvendige og innvendige oversiktsbilder av bilen. Ulike deler er fremhevet med hotspots (henvisninger) som leder videre til artikler om den aktuelle delen av bilen.

Trykk på Eksteriør eller Interiør.
Eksteriør- eller interiørbilder vises med såkalte hotspots. Hotspotsene fører til artikler om respektive del av bilen. Sveip horisontalt over skjermen for å bla mellom bildene.
Trykk på en hotspot.
Tittelen på en artikkel om området vises.
Trykk på tittelen for å åpne artikkelen.

Trykk på bakoverpil for å gå tilbake.

Quick guide

Informasjon som hjelper deg med å komme i gang med de best brukte funksjonene i bilen.

Video

P5-1617-Owner Manual, onboard-symbol-video

Trykk på symbolet for å komme til korte instruksjonsfilmer for ulike funksjoner i bilen.

Versjonsinformasjon

Les mer om gjeldende versjon og oppdateringer som er implementert.

Søkefunksjon

Trykk på søkefeltet øverst i førerveiledningen for å få tilgang til søkefunksjonen fra startsiden.

Bruk P5–1617–Symbol-Magnifying glas øverst i førerveiledningen for å få tilgang til søkefunksjonen fra andre sider.