Komme i gang med Google-tjenester

Koble din Google-konto til brukerprofilen din for å komme i gang med Google-tjenester.

Når du er logget inn med en Google-konto, blir Google-tjenester som for eksempel Google Assistent og Google Maps mer personlig tilpasset. For at Google Play skal kunne åpnes, må en Google-konto være koblet til den gjeldende brukerprofilen.

Opprette en Google-konto

Gå inn på accounts.google.com/signup. Angi navn, og opprett eller bruk eksisterende e-postadresse og passord. Angi telefonnummeret ditt, og bekreft kontoen med koden som blir sendt til telefonen.

Logge inn med Google-konto i midtdisplayet

Trykk på iCup-2037-Settings symbol, deretter Google og Google Assistent. Trykk på profilsymbolet for å logge inn.
Angi e-postadressen som er koblet til Google-kontoen din. Trykk deretter på Neste.
Angi passordet som er koblet til Google-kontoen din. Trykk deretter på Neste.

Hvis det oppstår problemer med innloggingen, kontrollerer du at bilen er koblet til internett.