Velg og aktiver cruisekontroll

Funksjonen Cruisekontroll (CC1) må først velges og aktiveres for at du skal kunne regulere hastigheten.
P5-1507-Cruise Control, overview driver display and buttons on steering wheel
Bilens fart må være 30 km/t (20 mph) eller høyere for at det skal være mulig å starte cruisekontrollen fra beredskapsmodusen.
Trykk på ◀ (1) eller ▶ (3) for å bla til symbolet for cruisekontroll P5-1507-Adaptive cruise control symbol (4).
Symbolet er grått – cruisekontrollen er i klarstilling.
Trykk på knappen P5-1507-Cruise Control, speed limiter, activates speed limiter and stores current speed symbol 5x3,5 (2) på rattet for å aktivere når cruisekontrollen er valgt.
Symbolet er hvitt – cruisekontrollen starter, og aktuell hastighet lagres som maksimumshastighet. Laveste mulige fart som lagres, er 30 km/t (20 mph).

Aktivere cruisekontroll igjen til sist lagret hastighet

Trykk på knappen P5-1507-Cruise control, speed limiter, activates speed limiter from standby mode symbol 5x3,5 på rattet for å aktivere når cruisekontrollen er valgt.
Førerdisplayets cruisekontrollmarkeringer skifter farge fra GRÅTT til HVITT - bilen følger deretter den sist lagrede hastigheten.

Advarsel

Når hastigheten gjenopptas med rattknappen P5-1507-Cruise control, speed limiter, activates speed limiter from standby mode symbol 5x3,5, kan det føre til en markant hastighetsøkning.
  1. 1 Cruise Control