Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til en rekke tjenester ved bruk av ett og samme brukernavn og passord.

Nb!

Hvilke tjenester som er tilgjengelig, kan variere over tid og er avhengig av utstyrsnivå og marked.

Et eksempel på en tjeneste som krever at du har en Volvo ID, er når du skal kontrollere bilen fra telefonen med Volvo Cars-appen1.

Nb!

Hvis brukernavnet/passordet for en tjeneste (f.eks. Volvo On Call) endres, blir den automatisk endret også for andre tjenester.

Volvo ID opprettes fra bilen, volvoid.eu.volvocars.com/Account eller Volvo Cars-appen.

Når Volvo ID er registrert i bilen, blir flere tjenester tilgjengelige. Det er mulig å bruke flere Volvo ID-er til samme bil og også å koble flere biler til samme Volvo ID.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 For deg som har Volvo On Call*.