TuneIn

TuneIn1 er en radioapp som kan brukes når bilen har internettilkobling. TuneIn tilbyr over 100 000 globale radiostasjoner med direktesending fra alle kontinenter og over to millioner programmer man kan lytte til når man vil (f.eks. podkaster, konserter og intervjuer).

TuneIn-konto

Når TuneIn brukes, anbefales det å ha en TuneIn-konto, som kan opprettes på www.tunein.com. Du trenger ikke ha en TuneIn-konto for å kunne bruke tjenesten, men det anbefales. En konto gjør det for eksempel mulig å velge radiostasjonene du foretrekker, som do så enkelt kan lytte til i bilen din.

Lydkvalitet

Du kan velge mellom grunnleggende, middels og høy kvalitet (hastighet) for strømmingen. Hvor stor båndbredde som forbrukes, avhenger av hvilken kvalitet du velger. Se spesifikasjonene nedenfor.

Hastighet (kbps)Varighet (timer)Størrelse (MB)
32 (enkel lydkvalitet) 114
64 (enkel lydkvalitet) 128
96 (middels god lydkvalitet) 142
128 (høy lydkvalitet) 156

Tips om bruk av TuneIn

Hvis du opplever problemer med TuneIn, kontrollerer du at du har en Internett-tilkobling og god signalstyrke.

1. 1 Tilgjengeligheten varierer avhengig av markedet.