Oppdatere apper

Når bilen er koblet til internett, er det mulig å oppdatere apper.

Nb!

Datanedlasting kan påvirke andre tjenester som overfører data, f.eks. nettradio. Hvis påvirkning av andre tjenester oppleves som forstyrrende, kan nedlastingen avbrytes. Ellers kan det være passende å slå av eller avbryte andre tjenester.

Nb!

Ved nedlasting med telefon må du være ekstra oppmerksom på kostnaden for datatrafikk.

Hvis en app brukes under pågående oppdatering, blir den startet for at installasjonen skal fullføres.

Oppdatere alle

Åpne appen Nedlastingssenter i appvinduet.

P5-1617-Icon-App screen-Over the air
Velg Installere alt.
Oppdateringen påbegynnes.

Oppdatere noen

Åpne appen Nedlastingssenter i appvinduet.
Velg App-oppdateringer for å åpne en liste over alle tilgjengelige oppdateringer.
Finn frem til ønsket app og velg Installere.
Oppdateringen påbegynnes.