Aktivere og deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarmet ratt*

Rattet kan varmes opp for å øke komforten for fører når det er kaldt.

Det er mulig å stille inn om automatisk start av elektrisk oppvarmet ratt skal være aktivert eller deaktivert ved motorstart. Med automatisk start aktiver vil den elektriske oppvarmingen starte ved lave omgivelsestemperaturer.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på Klima.
Velg Nivå, automatisk rattvarme for å aktivere/deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarmet ratt.
En "A" vises ved knappen for elektrisk oppvarmet ratt i klimaraden når automatisk start er aktivert.
Velg Lav, Middels eller Høy for å velge nivå etter at funksjonen har blitt aktivert.