Bruke TuneIn1

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel lytte til lokalradio, legge til radiostasjoner du foretrekker og opprette snarveier til disse. Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker disse tjenestene og hvordan du når dem fra din bil.

Starte TuneIn

Last ned appen TuneIn fra Nedlastingssenter i appvinduet.
Åpne appen TuneIn i appvinduet.
Bilen kobles til TuneIn. Første gang du kobler til og bufrer musikken, noe som kan ta noen sekunder.

Se din kontoinformasjon for TuneIn

Åpne appen TuneIn i appvinduet.
Utvid vinduet og klikk på Logg inn.
Du ser et tilleggsvindu og kan logge inn.
Fyll ut brukernavn og passord, og trykk så på Logg inn.
Nå får du tilgang til kontoinformasjonen din.

TuneIn kategorier

Med TuneIn er det enkelt å bla mellom forskjellige kategorier.

Åpne appen TuneIn i appvinduet.
Utvid vinduet og klikk på Bibliotek.
Du ser en liste over stasjoner og kategorier.

TuneIn favoritter

Hvis du er logget inn på TuneIn i bilen, vil dine valgte favoritter synkroniseres med kontoen din. Ellers blir de valgte favorittene dine bare tilgjengelige i bilen.

I utvidet visning: Klikk på den radiostasjonen du vil markere som favoritt.
Marker stjerneikonet til høyre.
Stasjonen er nå lagt til blant dine favoritter.
  1. 1 Tilgjengeligheten varierer avhengig av markedet.