Bruke Android Auto*

For at Android Auto-appen skal kunne brukes, må den være installert på Android-enheten, og enheten må være koblet til bilens USB-inngang.

Nb!

Bilen må være utstyrt med to USB-innganger (USB-hub)* for at det skal være mulig å bruke Android Auto. Hvis bilen bare har én USB-inngang, er det ikke mulig å bruke Android Auto.

Første gang Android kobles til

Koble Android-enheten til USB-inngangen med hvit ramme.
Les informasjonen i popup-vinduet og trykk deretter på OK.
Trykk på Android Auto i appvinduet.
Les vilkårene og trykk så på Godta for å koble til.
Delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Tidligere tilkoblet Android

Koble enheten til USB-inngangen med hvit ramme.
Hvis innstilling for automatisk start er valgt – navnet på enheten vises.
Trykk på navnet på enheten – delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Hvis innstilling for automatisk start ikke er valgt - åpne appen Android Auto fra appvinduet.
Delvinduet med Android Auto åpnes, og kompatible apper vises.
Trykk på ønsket app.
Appen startes.

Android Auto kjøres i bakgrunnen hvis en annen app startes i samme delvindu. For å vise Android Auto i delvinduet igjen, trykker du på Android Auto-ikonet i appvinduet.