Spotify

I Volvoen kan du bruke appen Spotify1 til å høre på musikk når bilen har internettforbindelse.
P5-1846-Spotify symbol

Komme i gang med Spotify

For å bruke Spotify kreves en Spotify Premium-konto. Foreløpig er det ikke mulig å opprette en konto fra appen i bilen, men du kan enkelt opprette en konto fra Spotifys nettsider. Hvis du allerede har en Spotify-konto, kan du naturligvis bruke den.

Internettilkobling ved bruk av Spotify

For at du skal kunne bruke Spotify i bilen, må appen ha tilgang til Internett. Offline-modus er foreløpig ikke tilgjengelig.

Lydkvalitet

I appens innstillinger kan du velge hvilken lydkvalitet du foretrekker. Du kan velge mellom Normal, Høy og Ekstrem lydkvalitet.

• Normal (96 kbps)
  • Høy (160 kbps)
  • Ekstrem (320 kbps)

Funksjoner

Appen Spotify tilbyr en rekke alternativer og funksjoner, for eksempel:

• Fritekstsøk
  • Autosøk
  • Spill av/Pause/Gjenoppta
  • Bla gjennom album, spillelister, nyheter m.m.
  • Legg til/fjern musikkspor fra biblioteket
  • Inn-/utlogging
  • Hoppe mellom musikkspor
  • Spotify Connect
  • Spotify Radio

Nb!

Volvo lagrer ikke informasjon som brukes i Spotify-appen, med unntak av lokalt lagrede opplysninger som er nødvendige for at appen skal fungere. Passordet ditt lagres aldri, og hvis du har logget ut av appen, må du oppgi både brukernavn og passord for å logge inn på nytt.

Slette brukeropplysninger

Logg ut fra Spotify-appen via innstillingsmenyen for å slette brukeropplysninger. Brukeropplysningene slettes også når midtdisplayet tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Tips om bruk av Spotify

Hvis du opplever problemer med Spotify, kontrollerer du at du har en fungerende Internett-tilkobling og at signalstyrken er god.

1. 1 Tilgjengeligheten varierer avhengig av markedet.