Angi reisemål med Send to Car

Et reisemål kan angis på ulike måter i navigasjonssystemet*, og å bruke funksjonen Send to Car er én av disse.

Send reisemål til bilen

Send to Car er en funksjon som gjør det mulig å sende et reisemål / en posisjon til bilens navigasjonssystem via Volvo On Call*.

For at Send to Car skal kunne brukes, kreves det at en Volvo ID er registrert på bilen.

Motta og benytte et reisemål i bilen

Når bilen har mottatt et reisemål, vises en melding i midtdisplayet. Trykk på varselet/symbolet.
Et informasjonsbilde åpnes.
Velg ønsket bruk av reisemålet.

Bruke et lagret reisemål

Mottatte reisemål lagres i navigasjonssystemets bibliotek og kan brukes senere.