Behandle delvinduer i midtdisplayet

Hjem-vinduet har fire delvinduer: Navigering, Media, Telefon og et ekstra delvindu. Disse vinduene kan utvides.

Utvide et delvindu fra standardmodus

P5-1717-Home screen default vs expanded view
Standardmodus og utvidet modus for et delvindu i midtdisplayet.
Utvide et delvindu:

For delvinduene Navigering, Media og Telefon: Trykk hvor som helst på delvinduet. Når et delvindu utvides, skjules det ekstra delvinduet i hjem-vinduet midlertidig. De to andre delvinduene blir minimert og viser bare bestemt informasjon. Når du trykker på det ekstra delvinduet blir de tre andre delvinduene minimert og viser bare bestemt informasjon.

I det utvidede vinduet får du tilgang til de grunnleggende funksjonene i respektive app.

Lukke et utvidet delvindu:
Delvinduet kan lukkes på tre ulike måter:
  • Trykk på den øvre delen av det utvidede delvinduet.
  • Trykk på et annet delvindu (da åpnes dette i stedet i utvidet modus).
  • Trykk kort på den fysiske hjem-knappen under midtdisplayet.

Åpne eller lukke et delvindu i fullskjermmodus

Det ekstra delvinduet1 og delvinduet for Navigering kan åpnes i fullskjermmodus med enda mer informasjon og flere innstillingsmuligheter.

Når et delvinduer åpnet i fullskjermmodus, vises ingen informasjon fra de andre delvinduene.

P5-1507-Navigation, launch fullscreen icon

I utvidet modus åpner du appen i fullskjerm ved å trykke på symbolet.

P5-1507-Navigation, exit fullscreen icon

Trykk på symbolet for å gå tilbake til utvidet modus, eller trykk på hjem-knappen under skjermen.

P5-1717-S90/V90/S90H/V90H/S90L/S90LH-Touch screen-button
Hjem-knapp for midtdisplayet.

Du kan alltid gå tilbake til hjem-vinduet ved å trykke på hjem-knappen. Trykk to ganger på hjem-knappen for å gå tilbake til standardvisning i hjem-vinduet fra fullskjermmodus.

1. 1 Gjelder ikke alle apper eller bilfunksjoner som åpnes via det ekstra delvinduet.