Redusert alarmnivå*

Redusert alarmnivå innebærer at bevegelses- og helningssensorer er slått av midlertidig.

Slå av bevegelses- og helningsfølere for å unngå utilsiktet aktivering av alarmen - f.eks. hvis en hund etterlates i låst bil eller ved kjøring med biltog eller bilferje.

P5-1646-x90-function button reduced guard

Trykk på knappen Redusert alarmnivå i midtdisplayets funksjonsvindu for å slå av bevegelses- og helningssensorene ved påfølgende låsing av bilen.

Samtidig deaktiveres funksjonen sikkerhetslåsing, dvs. at opplåsing innenfra blir mulig.

Hvis bilen låses opp og låses igjen, må det reduserte alarmnivået aktiveres igjen.